Se topeste ciocolata amara cu untul si ciocolata de lapte la microunde sau la bain-marie si se lasa sa se raceasca putin.
Ouale cu zaharul se bat bine pana este o spuma umflata si mai deschisa se adauga ciocolata putin racita,se amesteca bine se adauga si restul ingridentelor si se amesteca bine.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Pe o tava cu pergament se ia cu lingura din compozitie si se pun gramajoare la distanta una de alta.Se coc 10 minute si se lasa sa se raceasca pe un gratar dupa care se scot de pe hartie.Se pastreaza intr-o cutie inchisa de preferat in frigider acum cand este cald.
Sunt foarte gustoase si adevarul ca la mine na-u rezistat mai mult de doua zile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii