Ciocolata se topeste pe baie de abur cu untul.
Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul, vanilia, nessul. Apoi se adauga componentele uscate, iar la final bucatele de ciocolata alba. Se da compozitia la frigider cam 2-3 ore pana se intareste.
Cand s-a intarit se ia cu lingurita, se fac bilute, se dau prin zahar pudra sis e pun in tava pe foaie de copt si se dau la cuptor la temperature moderata cam 15 min
Delicioase
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii