Ciocolata se topeste pe baie de abur cu untul.
Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul, vanilia, nessul. Apoi se adauga componentele uscate, iar la final bucatele de ciocolata alba. Se da compozitia la frigider cam 2-3 ore pana se intareste.
Cand s-a intarit se ia cu lingurita, se fac bilute, se dau prin zahar pudra sis e pun in tava pe foaie de copt si se dau la cuptor la temperature moderata cam 15 min
Delicioase

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii