1. Se incinge cuptorul la 190⁰C.
2. Intr-un vas, se bate untul cu zaharul pudra, zaharul vanilat bourbon si esenta de alune de padure.Se adauga oul si se amesteca.Intr-un alt vas, se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu apoi se inglobeaza in amestecul cu unt, amestecandu-se pana cand se obtine un aluat.Se imparte aluatul in jumatate, iar intr-una din jumatati, se incorporeaza siropul de ciocolata si cacaoa.
3. Se intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza diferite forme specifice Pastelui.Se dau fursecurile la copt 10-15 minute pana cand au inceput sa se rumeneasca pe margini.Se lasa sa se raceasca apoi se decoreaza dupa fantezia fiecaruia.
http://lauradfood2.blogspot.com/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii