autor:

Dachman Laura

» » , , , Retete de Pasti, Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Fursecuri de Paste

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
* 200 gr unt, * 100 gr zahar pudra, * 1 plic zahar vanilat bourbon, * 2 lingurite esenta de alune de padure, * 1 ou, * 400 gr faina, * 1 lingurita praf de copt, * ½ lingurita bicarbonat de sodiu, * 50 gr sirop de ciocolata pentru deserturi, * 50 gr cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 190⁰C.
2. Intr-un vas, se bate untul cu zaharul pudra, zaharul vanilat bourbon si esenta de alune de padure.Se adauga oul si se amesteca.Intr-un alt vas, se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu apoi se inglobeaza in amestecul cu unt, amestecandu-se pana cand se obtine un aluat.Se imparte aluatul in jumatate, iar intr-una din jumatati, se incorporeaza siropul de ciocolata si cacaoa.
3. Se intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza diferite forme specifice Pastelui.Se dau fursecurile la copt 10-15 minute pana cand au inceput sa se rumeneasca pe margini.Se lasa sa se raceasca apoi se decoreaza dupa fantezia fiecaruia.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de Paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Mini tarte de mere(Tarte folhada de maçã)

Mini tarte de mere(Tarte folhada de maçã)

1)Se lasã foietajul la descongelat,se pot tãia pãtrate s-au rotunde dupã plac.In reteta originalã

7 voturi    16 comentarii
50 min
Prajituri
Placinta cu mere si dovleac

Placinta cu mere si dovleac

Se spala, curata, merele si dovleacul. Se dau pe razatoare merele si miezul galben de dovleac, se

21 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Foarte aspectoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Felicitari pentru reteta si pentru prezentare...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

    Super prezentare si delicioase.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Multa munca ,intr-adevar,dar pt cine are copii,si nu numai ,cred ca este o splendoare! Felicitari pt retetele aspectoase si colorate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • * 200 gr unt
  • * 100 gr zahar pudra
  • * 1 plic zahar vanilat bourbon
  • * 2 lingurite esenta de alune de padure
  • * 1 ou
  • * 400 gr faina
  • * 1 lingurita praf de copt
  • * ½ lingurita bicarbonat de sodiu
  • * 50 gr sirop de ciocolata pentru deserturi
  • * 50 gr cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte aspectoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prăjitură cu vişine