Se amesteca ouale cu zaharul; pui treptat faina si ulei. Trebuie sa iasa o compozitie relativ moale. Ungi tava cu putin ulei doar prima oara si pui cu lingurita compozitia sau cu siringa de creme ca sa aibe si decor.
O lasi aproximativ 5 min. la cuptor (sa se ingalbeneasca putin), dupa ce le scoti din tava pui alt rand fara sa mai ungi tava. Poti servi fursecurile cu o cana de lapte sau de ceai.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii