autor:

Fara foto

» » Prajituri

FURSECURI DIN ALBUSURI

Autor: ELENA LUIZA CIUSDU (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELENA LUIZA CIUSDU (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 septembrie 2008

Ingrediente
2 albusuri 80 g unt, faina,80g zahar pudra.o lingura zeama de lamaie ,un plic cu zahar vanilat.

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

albusurile se bat spuma,cu furculita,se adauga zaharul pudra si zeama de lamaie,se bat inca 2 minute,pana cand se topeste zaharul, apoi se adauga untul topit(dar rece)si se bate de 6 ori,ca sa se amestece putin.Dupa aceea,se presara toata faina si zaharul vanilat si se amesteca toata compozitia, numai prin rasturnare,pana se incorporeaza toate.Fursecurile se aseaza in tava dar distanta dintre ele sa fie de 3cm.sise coc .(de retinut compozitia trebuie luata numai de pe margine fara sa se amestece in compozitie pana la sfarsit). se pot servi simple sau lipite cate 2 cu crema de (fineti sau marmelada).
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI DIN ALBUSURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu piure de castane si cafea

Prajitura cu piure de castane si cafea

1.Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare apoi cu zaharul.Se incorporeaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu mere, stafide si nuca de cocos

Prajitura cu mere, stafide si nuca de cocos

In primul rand , eu am procedat putin altfel la umplutura, am curatat merele, am scos cotorul si

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 albusuri 80 g unt, faina,80g zahar pudra.o lingura zeama de lamaie ,un plic cu zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Briose cu afine si visine