Amesteci ouale cu uleiul si cu zaharul timp de 10min,apoi adaugi amoniacul(stins cu un pic de otet)si faina cit cuprinde.Framinti un aluat potrivit de tare,pe care il lasi la odihnit 3-4 ore.
Presari faina pe planseta,intinzi o foaie dintr-o bucata de aluat,groasa de 1cm si tai fursecurile cu diferite forme.Ungi o tava cu margarina,o tapetezi cu faina,asezi fursecurile si le coci la foc potrivit.Dupa ce s-au copt,le pudrezi cu zahar pudra sau le treci prin ciocolata.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii