Se pune untul la muiat in cuptorul caldut.Amestecati zaharul cu vanilia, adaugati ouale intregi, migdalele si untul si amestecati bine.Incorporati fecula, amestecand totul foarte bine.Ungeti bine cu unt o tava mai adanca si nu prea intinsa si asezati gramajoare de pasta, pe care faceti cu un cutit cu varf ascutit spirale sau S-uri.Coaceti la foc bun.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii