Reteta postata pe: 07 iulie 2009
Ingrediente
375 g unt, 250 g zahar, 125 g migdale macinate, 2 oua, 250 g fecula (faina de cartofi), 15 g praf de copt, vanilie praf
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se pune untul la muiat in cuptorul caldut.Amestecati zaharul cu vanilia, adaugati ouale intregi, migdalele si untul si amestecati bine.Incorporati fecula, amestecand totul foarte bine.Ungeti bine cu unt o tava mai adanca si nu prea intinsa si asezati gramajoare de pasta, pe care faceti cu un cutit cu varf ascutit spirale sau S-uri.Coaceti la foc bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fondate" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate