Aluatul se framanta la rece, potrivit de moale. Se tine la rece doua ore si se intinde o foaie de grosimea unui chibrit. Se taie fursecurile mici, rotunde, cu un pahar de tuica sau lichior,dar sa fie cu gura mica, se unge cu ou, se presara cu zahar si nuci. Dupa ce s-au copt se aseza in mijlocul fiecarui fursec cate un bob de dulceata. Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii