Reteta este foarte simpla, iar fursecurile se topesc in gura, de fragede ce sunt.
Se mixeaza bine untul cu zaharul,se adauga amidonul, faina si vanilia. Aluatul rezultat se spriteaza pe hartie de copt, in tava. Se coc aprox.10 min. in cuptorul incins in prealabil.
Ciocolata se topeste si se pune intr-un cornet de hartie. Cornetul se taie la varf si se orneaza fursecurile(reci).Eu nu am mai apucat sa le glazurez pentru ca s-au mancat calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii