autor:

bubulina

» » Dulciuri diverse

Fursecuri fragede

Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2012

Ingrediente
-300g faina, -300g unt, -110g amidon, -130g zahar pudra, -vanilie, -coaja rasa de la 2 portocale, -ciocolata topita pentru ornat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Reteta este foarte simpla, iar fursecurile se topesc in gura, de fragede ce sunt.

Se mixeaza bine untul cu zaharul,se adauga amidonul, faina si vanilia. Aluatul rezultat se spriteaza pe hartie de copt, in tava. Se coc aprox.10 min. in cuptorul incins in prealabil.

Ciocolata se topeste si se pune intr-un cornet de hartie. Cornetul se taie la varf si se orneaza fursecurile(reci).Eu nu am mai apucat sa le glazurez pentru ca s-au mancat calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos

Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile

3 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Fursecuri fragede cu nuca

Fursecuri fragede cu nuca

Mod de preparare: Se macina nucile la masina si se lasa margarina la temperatura camerei. Daca

6 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ola , 04 iunie 2013

    Buna Arata foarte bine fursecurile, felicitari Nu trebuie sa pun deloc praf de copt sau bicarbonat in aluat?

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    Ce frumoase si aromate!*****

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2012

    Servesc si eu cateva...pot? ca tare mult imi plac ! pupici

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

11 voturi

Ingrediente

  • -300g faina
  • -300g unt
  • -110g amidon
  • -130g zahar pudra
  • -vanilie
  • -coaja rasa de la 2 portocale
  • -ciocolata topita pentru ornat.

Raporteaza reteta

Retete
de bubulina
Gogosari  in otet

Gogosari in otet

Se curata gogosarii de cotor si seminte,se spala bine si se taie sferturi.Peste gogosari se pun:otetul,zaharul

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi
Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Incingem cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava de la aragaz cu hartie de copt. Apoi separam

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Ola

Buna Arata foarte bine fursecurile, felicitari Nu trebuie sa pun deloc praf de copt sau bicarbonat in aluat?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu chefir, mac si scortisoara