Reteta este foarte simpla, iar fursecurile se topesc in gura, de fragede ce sunt.
Se mixeaza bine untul cu zaharul,se adauga amidonul, faina si vanilia. Aluatul rezultat se spriteaza pe hartie de copt, in tava. Se coc aprox.10 min. in cuptorul incins in prealabil.
Ciocolata se topeste si se pune intr-un cornet de hartie. Cornetul se taie la varf si se orneaza fursecurile(reci).Eu nu am mai apucat sa le glazurez pentru ca s-au mancat calde.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii