Fursecuri fragede

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri fragede

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 450 g faina
  • 1 fiola esenta de vanilie

Mod de preparare

Se sparg cele 4 oua intr-un castron si se amesteca bine de tot cu zaharul (cca 2-3 minute). Apoi se adauga uleiul, putin cate putin, se pune apoi faina in ploaie (aici amestecam cu o lingura sau paleta), iar la sfarsit adaugam si fiola de vanilie. Se obtine o pasta care se pune cu seringa (sau cu un posh) in tava pe hartia de copt. Se coc la foc iute, la treapta 3 (170 gr) pentru cca 10 minute (sau chiar mai putin, in functie de cuptor).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise