Cuptorul se incalzeste in prealabil,tava se unge cu putin unt.
Intr-un castron se bat cu mixerul oul,untul si zaharul pana se obtine o crema.Se fac bilute cat o nuca si se pun in tava la distanta de cca 5 cm,presandu-le usor.Unde le-am presat puteti pune putina nuca sau fructe uscate,confiate.Se coc cca 10 min pana devin aurii(depinde de cuptor) .Se scot,se lasa la racit si se servesc cu lapte,cu ceai ,cu inghetata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii