Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamaie, bicarbonatul de amoniu si smantana se amesteca, batandu-se bine pana se transforma in spuma;
Se adauga faina, se varsa compozitia pe planseta, se framanta un aluat moale, care se intinde, se taie in diferite forme care se pun in tava si se ung cu albusul ramas. Deasupra fiecarui fursec se pune cate un sfert de miez de nuca;
Se lasa sa stea in tava cel putin o ora si apoi se dau la cuptor, unde se coc la foc iute, pana se auresc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii