Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamaie, bicarbonatul de amoniu si smantana se amesteca, batandu-se bine pana se transforma in spuma;
Se adauga faina, se varsa compozitia pe planseta, se framanta un aluat moale, care se intinde, se taie in diferite forme care se pun in tava si se ung cu albusul ramas. Deasupra fiecarui fursec se pune cate un sfert de miez de nuca;
Se lasa sa stea in tava cel putin o ora si apoi se dau la cuptor, unde se coc la foc iute, pana se auresc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii