1: Freci spuma zaharului cu untul adaugi oul , esenta de vanilie si faina treptat, framantand pana obti un aluat uniform si consistent. Acoperi aluatul si il lasi 30 de minute la rece.
2: Topesti ciocolata pe baie de aburi, adaugi zaharul, doua lg de apa si lasi sa fiarba pana devine o crema groasa. Adaugi romul, amesteci si o dai deoparte de pe foc. Cand se mai racoreste, adaugi untul, putin cate putin, si freci bine.
3: Intinzi aluatul in foaie, tai patrate cu latura de 6 cm si modelezi din aluatul respectiv bilute pe care le asezi pe o tava tapetata cu folie speciala de copt. Le introduci in cuptor preincalzit si lelasi la copt circa 15 minute.
4 :Cand le scoti , le inbraci in crema de ciocolata si le tavalesti prin pudra de cacao.
5: Bilutele de ciocolata se pastreaza la rece pana in momentul serviri.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii