autor:

kok miori

» » Aperitive

Fursecuri sarate cu parmezan

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 04 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 04 martie 2014

Ingrediente
250 gr de unt, 30 ml - 2 linguri ulei de masline, 1 lingura sare, 1 lingura zahar, 2 oua mari, 500gr faina, 1 plic praf decopt, 1/2 pahar de susan, 150 gr de parmezan, , Pentru uns:, 1ou batut, putina sare, susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

In oala mixerului cu paleta in forma de chitara se pune untul, uleiul, sarea si zaharul si se freaca bine pana devine pasta. Se adauga ouale si se amesteca in continuare, se adauga faina, praful de copt, susanul si branza si se amesteca bine pana se formeaza aluatul. Se inveleste aluatul cu naylon si se lasa la rece cam 1/2 de ora.



Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si se pune o foaie de pergament pe tava de copt.



Se imparte aluatul in doua si din fiecare bucata se intinde cate o foaie. Cu o forma ori cu un cutit se taie fasii sau modele. Se bate un ou bine si se adauga putina sare. Cu o perie se ung fursecurile cu ou si susan si se coc cam 20 de minute pana se rumenesc usor. Sunt gustoase, crocante si merg foarte bine ca aperitiv. Se pot pastra cateva zile intr-o cutie inchisa ermetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sarate cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mafinim cu branza si masline

Mafinim cu branza si masline

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Se ung tavitele ptr muffins cu unt. Intr-un bol batem ouale

9 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive cu brinza
Steluţe cu telemea

Steluţe cu telemea

Se amestecă foarte bine gălbenuşul cu laptele, lingura de ulei şi apoi se toarnă făina în

2 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 gr de unt
  • 30 ml - 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar
  • 2 oua mari
  • 500gr faina
  • 1 plic praf decopt
  • 1/2 pahar de susan
  • 150 gr de parmezan
  • Pentru uns:
  • 1ou batut
  • putina sare
  • susan

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Flori de dovlecel umplute cu ricotta