autor:

kok miori

» » Aperitive

Fursecuri sarate cu parmezan

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 04 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 04 martie 2014

Ingrediente
250 gr de unt, 30 ml - 2 linguri ulei de masline, 1 lingura sare, 1 lingura zahar, 2 oua mari, 500gr faina, 1 plic praf decopt, 1/2 pahar de susan, 150 gr de parmezan, , Pentru uns:, 1ou batut, putina sare, susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

In oala mixerului cu paleta in forma de chitara se pune untul, uleiul, sarea si zaharul si se freaca bine pana devine pasta. Se adauga ouale si se amesteca in continuare, se adauga faina, praful de copt, susanul si branza si se amesteca bine pana se formeaza aluatul. Se inveleste aluatul cu naylon si se lasa la rece cam 1/2 de ora.



Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si se pune o foaie de pergament pe tava de copt.



Se imparte aluatul in doua si din fiecare bucata se intinde cate o foaie. Cu o forma ori cu un cutit se taie fasii sau modele. Se bate un ou bine si se adauga putina sare. Cu o perie se ung fursecurile cu ou si susan si se coc cam 20 de minute pana se rumenesc usor. Sunt gustoase, crocante si merg foarte bine ca aperitiv. Se pot pastra cateva zile intr-o cutie inchisa ermetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sarate cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Vinete cu sos tomat si feta

Vinete cu sos tomat si feta

sunt foarte bune pentru aperitiv rece 1 portie 4 felii de vinete groase de un cm,se vor praji

8 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Cartofi cu branza si smantana

Cartofi cu branza si smantana

Se spala cartofi si se pun in coaja la steamer 40 min. Se scot si se lasa la racit 10 min, apoi se

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 gr de unt
  • 30 ml - 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar
  • 2 oua mari
  • 500gr faina
  • 1 plic praf decopt
  • 1/2 pahar de susan
  • 150 gr de parmezan
  • Pentru uns:
  • 1ou batut
  • putina sare
  • susan

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Placinta cu branza in tava de paine