Fursecuri Shortbread.Inceputul de an scolar ma indeamna sa pregatesc pentru Rebeca cat mai multe gustari, mancaruri, dulciuri.
Inceputul de an scolar ma indeamna sa pregatesc pentru Rebeca cat mai multe gustari, mancaruri, dulciuri. Le prefer fara doar si poate celor din comert. Vreau sa o obisnuiesc cu gustul de acasa, sanatos si colorat/variat/natural. Aceste fursecuri sunt delicioase, se topesc in gura, se pregatesc repede si se mananca la fel de repede! Pachetelul ideal alaturi de un iaurt!
Procedam astfel:
Intr-un bol, punem untul taiat cuburi, presaram zaharul, coaja rasa de portocala si adaugam semintele de la pastaia de vanilie.
Cernem faina peste ingredientele aflate in bol si framantam totul pana la omogenizarea completa.
Din aluatul obtinut intindem o foaie de cel putin 0,5 cm grosime din care decupam formele dorite pentru fursecuri.
Ii intepam cu furculita din loc in loc si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ii coacem la o temperatura de 160 de grade pentru 15 minute sau cat sa se rumeneasca usor.
Dupa coacere, se scot cu grija din tava (ori se pastreaza in tava pana se racesc complet), fiind foarte fragezi se sfarama usor.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii