Amestecam faina cu untul cuburi, nuca de cocos, 2 galbenusuri si zaharul. Amestecati totul rapid si impachetati coca obtinuta intr-o folie de plastic, dupa care introducem la frigider cam 1 ora.
Dupa o ora scoatem din frigider coca, o separam in doua si vom obtine doi cilindri pe care ii vom invelii in folie si reintroducem la frigider cam 2 ore.
Frecem cilindrii prin zahar tos, taiem felii cam de 1 cm, dupa care ii introducem in cuptorul cald 180°C timp de 15 minute. Servim biscuitii cu zahar pudrat deasupra.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii