Fursecuri spritate cu portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Fursecuri spritate cu portocale

Ingrediente

  • -250 gr faina
  • -50 gr cacao
  • - 100 gr zahar pudra sau 80 gr Green Sugar
  • -2 oua
  • -100 ml ulei
  • -coaja de la o portocala
  • -100 ml suc suc de portocala
  • -5 gr praf de copt
  • -1 lingurita scortisoara
  • -praf de sare

Mod de preparare

Ouale impreuna cu zaharul sau indulcitorul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis.

Adaugam scortisoara , coaja si sucul de portocala si sarea . Omogenizam putin si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei. Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas. Vom obtine un aluat foarte fin si usor moale .

Aluatul il punem intr-o forma de biscuit si incepem sa formam biscuitii .

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .

lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare , asta daca mai aveti ce .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta