se bat albusurile spuma cu zaharul se adauga nuca si faina amestecata cu praful de copt se coc 3 foi pe dosul tavii unsa si tapetata cu faina se coc la foc mare pina se auresc
crema 1
se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic se aduga cacaoa, galbenusurile se pun cind se ia de pe foc se lasa la racit si se aduga untul frecat spuma
crema 2
se bate frisca si se pune ciocilata razita sau bombonele de ciocolata
se pune o foie de blat 1/2 din crema 1 o foaie de blat 1/2 crema 2 foia de blat restu de crema 1 si restu de crema 2 deasupra se razuie ciocolata sau cacao

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii