autor:

Anonim

» » Aperitive

gaina rasol cu hrean

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, telina, patrunjel si pastarnac radacina,ceapa,cartofi, patrunjel verde, hrean, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare, se spumeaza,se adauga morcovii, telina,ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul apoi se fierb.
Carnea fiarta se scoate separat, se lasa sa se raceasca putin,se portioneaza si se pastreaza intr-un vas cu supa strecurata. Morcovii fierti se pastreaza in putina supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "gaina rasol cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam

59 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Plicuri cu carne

Plicuri cu carne

Se taie ceapa julien (fidelute). Se caleste 3 min in ulei incins. Se adauga Vegeta, carnea tocata,

23 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionelia , 14 noiembrie 2017

    Super gustos

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Imi place foarte mult rasolul ,fie din carne de pasare,vitel,peste...,este o mancare usoara si sanatoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de gaina
  • telina
  • patrunjel si pastarnac radacina,ceapa,cartofi
  • patrunjel verde
  • hrean
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Ionelia

Super gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui umplut cu ciuperci