autor:

Anonim

» » Aperitive

gaina rasol cu hrean

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, telina, patrunjel si pastarnac radacina,ceapa,cartofi, patrunjel verde, hrean, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare, se spumeaza,se adauga morcovii, telina,ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul apoi se fierb.
Carnea fiarta se scoate separat, se lasa sa se raceasca putin,se portioneaza si se pastreaza intr-un vas cu supa strecurata. Morcovii fierti se pastreaza in putina supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "gaina rasol cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele in mujdei de usturoi

Snitele in mujdei de usturoi

Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime. Se pune

10 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Racitura de porc

Racitura de porc

Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua

23 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionelia , 14 noiembrie 2017

    Super gustos

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Imi place foarte mult rasolul ,fie din carne de pasare,vitel,peste...,este o mancare usoara si sanatoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de gaina
  • telina
  • patrunjel si pastarnac radacina,ceapa,cartofi
  • patrunjel verde
  • hrean
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Ionelia

Super gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Saorma de pui(specific arab)