autor:

Anonim

» » Aperitive

gaina rasol cu legume si hrean

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, telina, patrunjel si pastarnac radacina,ceapa,cartofi, patrunjel verde, hrean, otet,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare, se spumeaza,se adauga morcovii, telina,ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul apoi se fierb.
Carnea fiarta se scoate separat, se lasa sa se raceasca putin,se portioneaza si se pastreaza intr-un vas cu supa strecurata. Morcovii fierti se pastreaza in putina supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "gaina rasol cu legume si hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Morcovi inveliti in sunca

Morcovi inveliti in sunca

Se aleg morcovi subtiri si mici se pun la fiert, cand sunt gata se scot. Se invelesc in sunca si

13 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Piftelute marinate

Piftelute marinate

Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar... Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de gaina
  • telina
  • patrunjel si pastarnac radacina,ceapa,cartofi
  • patrunjel verde
  • hrean
  • otet,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv