Galbiorii i-am spalat si i-am curatat foarte bine . I-am lasat la scurs.
Intr-o tigaie antiaderanta am incins bine o lingura de ulei . Am pus galbiorii si i-am lasat la foc mic pana cand au lasat ei apa .
Am pus usturoiul pisat si rosia decojita si taiata destul de mare .
Lasam sa scada sosul si sa se gateasca bine .
Asezonam cu sare si piper , amestecam de cateva ori si oprim focul .
Deasupra presaram oregano uscat .
Servim cald alaturi de cartofi, orez sau mamaliga.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii