autor:

Anonim

» » Aperitive

galuste

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
gris, oua, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Galbenusurile se bat, se adauga treptat gris si albusurile spuma. Se formaza galuste, se iau cu lingurita si se fierb in apa cu sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Supa de rosii cu galuste

Supa de rosii cu galuste

Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele.Le taiem cubulete. Taiem,morcovii,telina

34 voturi    14 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii,

12 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Daca vreti sa iasa galustele mai pufoase , puteti adauga si doua linguri cu ulei...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca vreti sa iasa galustele mai pufoase , puteti adauga si doua linguri cu ulei...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Dovlecei pane