Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris cit sa se obtina o compozitie consistenta mai moale. Se ia din aceasta pasta cu o lingura si se formeaza galuste mai mici, care se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, la foc incet, timp de 15-20 de minute. Cind se ridica la suprafata si sint patrunse in interior, se lasa sa se scurga de apa.
Se servesc calde cu unt topit deasupra
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii