1.Cartofii curatati se dau prin masina de tocat carne sau se zdrobesc cat sunt calzi,se adauga faina cu un praf de sare, oul si o lingurita de unt.Se framanta ingredientele ,se intinde compozitia pe o planseta presarata cu faina,iar din foaie se taie patratele de 5/5 cm.In mijlocul fiecaruia se pune cate o capsuna.Se formeaza galustele si se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Se fierb pana se ridica la suprafata.Se scot , se scurg si se dau prin pesmetul prajit in unt.
2.Se prepara sosul:galbenusurile se amesteca cu mixerul impreuna cu zaharul ,cacaoa ,scortisoara, faina si cu 100ml. lapte rece.Se incalzeste laptele ramas si se adauga putin cate putin amestecul de mai sus, se ingroasa sosul in bain-marie,amestecand incontinuu.Se aseaza galustele in sos si se pudreaza cu vanilie si zahar pudra.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii