Cartofii spalati si fierti in coaja se dau pe razatoarea mica, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu faine, oul, sarea si se framanta bine. Se fac bilute in care se pune cate o pruna sau jumatate de pruna daca este prea mare pruna(fara samburi). Intr-o cratita se pune apa la fiert cu o lingurita de sare (2 litri de apa);cand fierbe apa se pun galustele pe rand si se fierb pana se ridica deasupra. Daca se lipeste aluatul puneti pe mana putina faina.
In timp ce fierb galustele se pune pezmetul la prajit in 2 linguri de ulei pana se rumeneste,se lasa sa se raceasca si se adauga zaharul, vanilia, scortisoara si se amesteca bine. Se scot galustele din cratita si se dau prin pezmet.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii