autor:

Anonim

» » Aperitive

galuste cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, smantana, sare, oua, faina, gris

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu oua, sare, faina, gris si se omogenizeaza. Din compozitia obtinuta se portioneaza bucati mici cu aujutorul linguritei si se introduc intr-un vas cu apa clocotita. Se fierb si se scot intr-un platou metalic.
Daca ti-a placut reteta noastra "galuste cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose cu ton si varza de bruxelles

Briose cu ton si varza de bruxelles

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem

2 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive
Cartofi noi

Cartofi noi

Se curata cartofii,mararul,se spala.Cartofii se preseaza intr-un prosop,se frig in uleiul de palmier,se

1 vot    3 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • branza de vaci
  • smantana
  • sare
  • oua
  • faina
  • gris

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cosulete cu spanac si branza