autor:

Anonim

» » Aperitive

galuste cu sos papricat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
antricot de vita, supa de oase, ceapa, de ardei ,ulei,sare, smantana, patrunjel verde, ardei gras, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeii se inabusa in 100 ml de ulei , apoi se adauga 100 ml de supa de oase.Separat bucatile de antricot se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase si se fierb 60 min. La bucatile de antricot se adauga legumele inabusite, boia,piper, sare, rosii,smantana, galuste fierte si se continua fierberea 5-10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "galuste cu sos papricat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dorada gustos si exotic in crusta de sare

Dorada gustos si exotic in crusta de sare

Pestii se curata de intestine si grasime,iar solzii nu se indeparteaza.Se spala si se sterg bine. Intr-o

16 voturi    15 comentarii
2h 40 min
Aperitive cu carne
Drob vita

Drob vita

Maruntaiele se dau un clocot apoi se spala pana apa devine limpede. Se pun la fiert la foc mediu.

7 voturi    4 comentarii
5h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • antricot de vita
  • supa de oase
  • ceapa, de ardei ,ulei,sare
  • smantana
  • patrunjel verde
  • ardei gras
  • rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ficatei cu sunca si sos de mustar