autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

Galuste de branza cu capsune(caise, piersici, prune)

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2006

Ingrediente
300gr. branza de vaci,2oua, 60gr. gris, 16 gucati capsune, 2 lingurite scortisoara, 100gr. zahar praf,100gr. pesmet,4lg. ulei,faina pentru planseta

Dificultate: Ridicata Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Branza se trece prin sita si se amesteca cu ouale, grisul si putina sare si se pune pentru o ora la frigide. Apoi se pune pe planseta infainata si i se da forma unui salam , din care taiem bucati de 5cm. Capsunele spalate si scurse de apa se trec prinzaharul praf amestecat cu scortisoara si se imbraca in amestecul de branza taiat in prealabil si li se da forma de galuste rotunde, pe care le fierbem in apa clocotita, in care am pus putina sare.Sunt fierte atunci cand se ridica la suprafata apei.Se prajeste pesmetul in ulei, apoi usor trecem fiecare galusca prin pesmet si servim galustele presarate cu zahar praf si scortisoara, fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de branza cu capsune(caise, piersici, prune)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dulceata de prune

Dulceata de prune

Se spala bine prunele si se decojesc. Se taie in bucati mai mici, se pun intr-o cratita mare si se

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Minirulouri cu capsuni, rapide

Minirulouri cu capsuni, rapide

Se lasa rulourile cam 15-20 minute sa se decongeleze, se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc

6 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300gr. branza de vaci,2oua
  • 60gr. gris
  • 16 gucati capsune
  • 2 lingurite scortisoara
  • 100gr. zahar praf,100gr. pesmet,4lg. ulei,faina pentru planseta

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clătite pufoase reţetă