Branza se trece prin sita si se amesteca cu ouale, grisul si putina sare si se pune pentru o ora la frigide. Apoi se pune pe planseta infainata si i se da forma unui salam , din care taiem bucati de 5cm. Capsunele spalate si scurse de apa se trec prinzaharul praf amestecat cu scortisoara si se imbraca in amestecul de branza taiat in prealabil si li se da forma de galuste rotunde, pe care le fierbem in apa clocotita, in care am pus putina sare.Sunt fierte atunci cand se ridica la suprafata apei.Se prajeste pesmetul in ulei, apoi usor trecem fiecare galusca prin pesmet si servim galustele presarate cu zahar praf si scortisoara, fierbinti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii