Ciupercile curatate si spalate se fierb si, dupa racire, se dau ,prin masina de tocat,impreuna cu ceapa.Se adauga faina, ouale,sare,piper.Din aceasta compozitie se face cu mana infainata mici galuste, care se fierb in apa cu sare .Peste ele se toarna mujdeiul de usturoi,se preseaza branza rasa si marar verde si se sevesc calde.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii