Laptele se pune la fiert,cand incepe sa clocoteasca,se toarna malaiul in ploaie,amestecand permanent sa nu se faca cocoloase;
Cand incepe sa se ingroase ,se adauga untul si branza rasa;
Se amesteca incontinuu,pentru a se omogeniza compozitia si se fierbe pana capata aspectul unei mamaligi;
Compozitia se rastoarna pe un platou si se lasa la racit;
Separat se bat ouale,iar in alt castron se pune pesmetul;
Din compozitie se ia cu lingura,se fac galuste mai mari,care se dau prin ou si prin pesmet,si se prajesc in ulei incins,pana se rumenesc pe toate partile;
Se servesc fierbinti,cu sarmalute,cu varza calita sau cu iahnie de fasole uscata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii