Laptele se pune la fiert,cand incepe sa clocoteasca,se toarna malaiul in ploaie,amestecand permanent sa nu se faca cocoloase;
Cand incepe sa se ingroase ,se adauga untul si branza rasa;
Se amesteca incontinuu,pentru a se omogeniza compozitia si se fierbe pana capata aspectul unei mamaligi;
Compozitia se rastoarna pe un platou si se lasa la racit;
Separat se bat ouale,iar in alt castron se pune pesmetul;
Din compozitie se ia cu lingura,se fac galuste mai mari,care se dau prin ou si prin pesmet,si se prajesc in ulei incins,pana se rumenesc pe toate partile;
Se servesc fierbinti,cu sarmalute,cu varza calita sau cu iahnie de fasole uscata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii