Faina se asaza pe o planseta. In mijlocul cantitatii de faina se face un gol , in care se adauga oualele ,150 ml de apa si sare.
Se amesteca , incorporand treptat faina si se framanta pana se obtine o coca omogena de consistenta moale. Din aceasta se taie bucati mai mari si se asaza pe o planseta.Din fiecare bucata se taie cu cutitul bucati mai mici,care se introduc intr-un vas cu untura fierbinte, tinandu-se la cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii