autor:

Anonim

» » Aperitive

galuste unguresti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
untura, sare, faina, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Faina se asaza pe o planseta. In mijlocul cantitatii de faina se face un gol , in care se adauga oualele ,150 ml de apa si sare.
Se amesteca , incorporand treptat faina si se framanta pana se obtine o coca omogena de consistenta moale. Din aceasta se taie bucati mai mari si se asaza pe o planseta.Din fiecare bucata se taie cu cutitul bucati mai mici,care se introduc intr-un vas cu untura fierbinte, tinandu-se la cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "galuste unguresti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tartă cu spanac

Tartă cu spanac

1. Noi am pregătit aluatul folosind robotul de bucătărie,dar dacă nu aveţi se poate face şi

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert

28 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Dovleac cu rozmarin