Reteta postata pe: 12 iunie 2008
Ingrediente
- orez 100g, - unt, - sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Spalati orezul, turnati-l intr-un vas cu 300ml apa, adaugati sarea si puneti-le la fiert, la foc mic. Cand este aproape gata adaugati putin unt si lasati sa scada. Orezul nu trebuie amestecat pentru a evita sfaramarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cu orez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Pulpele crestate se trec prin sosul obtinut din ulei, vin, sare,piper. Se asaza pulpele pe grill
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate