Se spala cartofii foarte bine, se invelesc in staniol si se coc la cuptor 25-30 min.
Cand sunt gata se taie fiecare cartof pe jumatate fara a-i scoate din staniol si se scoate tot continutul fara a strica coaja.
Intr-un vas faceti un piure potrivit de moale din cartofii copti, un praf de sare, untul, 150 gr cascavalul ras, smantana si lapte - s-ar putea sa nu va intre tot laptele sau sa mai trebuiasca in functie de marimea cartofilor.
Umpleti apoi cartofii cu piureul facut si presurati cascaval ras deasupra. Ii mai introduceti ptr 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca cascavalul.
Sunt extraordinari si au un impact garantat asupra musafirilor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii