autor:

Fara foto

» » Aperitive

Garnitura de cartofi dublu copti

Autor: ianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
10 cartofi albi mari,50gr.unt,200gr.cascaval ,2-3 linguri smantana ,1/2pahar lapte dulce ,sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii foarte bine, se invelesc in staniol si se coc la cuptor 25-30 min.

Cand sunt gata se taie fiecare cartof pe jumatate fara a-i scoate din staniol si se scoate tot continutul fara a strica coaja.

Intr-un vas faceti un piure potrivit de moale din cartofii copti, un praf de sare, untul, 150 gr cascavalul ras, smantana si lapte - s-ar putea sa nu va intre tot laptele sau sa mai trebuiasca in functie de marimea cartofilor.

Umpleti apoi cartofii cu piureul facut si presurati cascaval ras deasupra. Ii mai introduceti ptr 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca cascavalul.

Sunt extraordinari si au un impact garantat asupra musafirilor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi dublu copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placintele cu branza de capra

Placintele cu branza de capra

Branza sfaramata se amesteca cu un ou(batut),ceapa tocata marunt,un praf de sare si un praf de piper

9 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Malai sarat

Malai sarat

In ciaun se incalzeste laptele pana incepe sa fiarba. Se face focul mic si se toarna faina facand

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 cartofi albi mari,50gr.unt,200gr.cascaval ,2-3 linguri smantana ,1/2pahar lapte dulce ,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Quesadilla cu cheddar si rosii