autor:

Fara foto

» » Aperitive

Garnitura de cartofi dublu copti

Autor: ianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
10 cartofi albi mari,50gr.unt,200gr.cascaval ,2-3 linguri smantana ,1/2pahar lapte dulce ,sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii foarte bine, se invelesc in staniol si se coc la cuptor 25-30 min.

Cand sunt gata se taie fiecare cartof pe jumatate fara a-i scoate din staniol si se scoate tot continutul fara a strica coaja.

Intr-un vas faceti un piure potrivit de moale din cartofii copti, un praf de sare, untul, 150 gr cascavalul ras, smantana si lapte - s-ar putea sa nu va intre tot laptele sau sa mai trebuiasca in functie de marimea cartofilor.

Umpleti apoi cartofii cu piureul facut si presurati cascaval ras deasupra. Ii mai introduceti ptr 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca cascavalul.

Sunt extraordinari si au un impact garantat asupra musafirilor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi dublu copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu telemea

Triunghiuri cu telemea

Brinza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou.Aluatul de foietaj il lasam

7 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Saratele

Saratele

Telemeaua se rade pe razatoarea mica, se adauga untura tinuta la rece (sau margarina), ouale batute

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 cartofi albi mari,50gr.unt,200gr.cascaval ,2-3 linguri smantana ,1/2pahar lapte dulce ,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza