autor:

» » Aperitive

Garnitura de cartofi dublu copti

Autor: ianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
10 cartofi albi mari,50gr.unt,200gr.cascaval ,2-3 linguri smantana ,1/2pahar lapte dulce ,sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii foarte bine, se invelesc in staniol si se coc la cuptor 25-30 min.

Cand sunt gata se taie fiecare cartof pe jumatate fara a-i scoate din staniol si se scoate tot continutul fara a strica coaja.

Intr-un vas faceti un piure potrivit de moale din cartofii copti, un praf de sare, untul, 150 gr cascavalul ras, smantana si lapte - s-ar putea sa nu va intre tot laptele sau sa mai trebuiasca in functie de marimea cartofilor.

Umpleti apoi cartofii cu piureul facut si presurati cascaval ras deasupra. Ii mai introduceti ptr 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca cascavalul.

Sunt extraordinari si au un impact garantat asupra musafirilor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi dublu copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 cartofi albi mari,50gr.unt,200gr.cascaval ,2-3 linguri smantana ,1/2pahar lapte dulce ,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
mamaliga cu branza