autor:

Fara foto

» » Aperitive

Garnitura de cartofi dublu copti

Autor: ianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
10 cartofi albi mari,50gr.unt,200gr.cascaval ,2-3 linguri smantana ,1/2pahar lapte dulce ,sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii foarte bine, se invelesc in staniol si se coc la cuptor 25-30 min.

Cand sunt gata se taie fiecare cartof pe jumatate fara a-i scoate din staniol si se scoate tot continutul fara a strica coaja.

Intr-un vas faceti un piure potrivit de moale din cartofii copti, un praf de sare, untul, 150 gr cascavalul ras, smantana si lapte - s-ar putea sa nu va intre tot laptele sau sa mai trebuiasca in functie de marimea cartofilor.

Umpleti apoi cartofii cu piureul facut si presurati cascaval ras deasupra. Ii mai introduceti ptr 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca cascavalul.

Sunt extraordinari si au un impact garantat asupra musafirilor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi dublu copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini pateuri cu branza sarata

Mini pateuri cu branza sarata

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul. Aluatul de foietaj il intindem putin,

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Si pentru ca tot mi-au picat clatitele gata facute in mana era mai mare pacatul sa ratez o asa economie

13 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 cartofi albi mari,50gr.unt,200gr.cascaval ,2-3 linguri smantana ,1/2pahar lapte dulce ,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cascaval pane