autor:

Anonim

» » Aperitive

Garnitura de legume asortate

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
cartofi, morcovi, mazare, fasole, patrunjel verde, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

In 50 g de unt infierbantat se inabusa fasolea si mazarea, adaugand treptat 10 ml de apa. Se adauga cartofi, morcovi si patrunjel verde si se fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de legume asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de icre de crap

Salata de icre de crap

Se fierbe grisul in apa. Dupa racire se amesteca cu icrele date pe razatoarea mica pentru a se elimina

2 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Briose cu branza, morcov si dovlecel

Briose cu branza, morcov si dovlecel

Batem bine ouale si apoi adaugam treptat uleiul.Incorporam faina si praful de copt amestecand

6 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Empanada cu brocoli