1.Se infierbanta uleiul de masline intr-o tigaie larga,se adauga vanata taiata in bucati potrivite si se caleste 6-7 minute,pana se inmoaie , amestecand mereu.Se reduce focul la mediu si se adauga ceapa,iar la 4 minute,se adauga usturoiul.Dupa inca un minut se amesteca cu sosul de rosii si melasa de rodii,se lasa sa dea un clocot,se reduce focul la mic si se mai fierbe 5 minute.
2.Se ia vasul de pe foc,se adauga sarea si piperul,menta si semintele de rodie.
3.Se serveste rece sau cald.In frigider,preparatul poate fi pastrat pentru 6 zile acoperit.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii