autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Aperitive

Gaspacho de castravete si lăptuci

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Ingrediente
- 1 castravete, - 15 foi de salată spălate, - suc de la 1/2 lămâie, - 1 iaurt natur, - 6 frunze de mentă, - 6 f runze de coriandru, - sare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curăţaţi castravetele, tăiaţi-l în cuburi.
Spalaţi foile de salată şi rupeţi-le în bucăţi.

Puneţi într-un blender toate ingredientele şi mixaţi.
Dacă-l vreţi fin, treceţi-l prin sită. Puneţi la frigider şi serviţi rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho de castravete si lăptuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească. Călim ceapa în ulei, punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Clatita - rulada

Clatita - rulada

Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se toarna in tava mare de la aragaz pe hartie pergament

19 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 1 castravete
  • - 15 foi de salată spălate
  • - suc de la 1/2 lămâie
  • - 1 iaurt natur
  • - 6 frunze de mentă
  • - 6 f runze de coriandru
  • - sare
  • - piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Drob din ficatei de pasare