Gauffre cu Prune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Gauffre cu Prune

Ingrediente

  • 500 g de faina
  • 60 g de zahar
  • 14 g praf de copt
  • un pinch de sare
  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 60 ml de ulei
  • 2 linguri de esenta vaniliat
  • 1 pahar de prune uscate

Mod de preparare

intr-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt, sarea si prunele. Intr-un alta castron se amesteca ouale bine. Apoi se pune laptele, uleiul si esenta de vanilie. Se amesteca ingredientele umede si se adauga la uscat. Punem cate un polonic de aluat in aparatul special de vafe si coacem fiecare. Pune. niste syrup si POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise