Gauffre cu rom

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Gauffre cu rom

Ingrediente

  • 200 grame faina
  • 100 grame zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • un varf de sare
  • 220 ml lapte
  • 2 oua batute
  • 50 grame unt topit
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol.Inainte de a turna din aluat in aparatul de gauffre il ungem pe acesta cu putin ulei.Timpul de coacere depinde de fiecare aparat in parte , eu le-am lasat 1-2 minute.Se pot servi cu frisca,inghetata,dulceata sau diferite sosuri (ciocolata,valilie etc )

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise