autor:

Niko Stan

» » Dulciuri diverse

Gauffre cu rom

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 decembrie 2009

Ingrediente
200 grame faina, 100 grame zahar, 1 pliculet praf de copt, un varf de sare, 220 ml lapte, 2 oua batute, 50 grame unt topit, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

12 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol.Inainte de a turna din aluat in aparatul de gauffre il ungem pe acesta cu putin ulei.Timpul de coacere depinde de fiecare aparat in parte , eu le-am lasat 1-2 minute.Se pot servi cu frisca,inghetata,dulceata sau diferite sosuri (ciocolata,valilie etc )
Daca ti-a placut reteta noastra "Gauffre cu rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu rubarba

Prajitura cu rubarba

Rubarba se spala, se trag aschiile, se curata si se taie in bucati (se presara deasupra zahar). Ouale

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Orez cu lapte

Orez cu lapte

1) Punem laptele la fiert impreuna cu¨: -coaja de lamiie si cea de portocala -zaharul -betisoarele

28 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Arata bine tare!!! si apetisant

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Arata tare bine sunt sigura, ca sunt si foarte gustoase.Frumoasa prezentarea,felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoase, frumoase!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

      Foarte frumoase

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009

      Sunt grozave! Dar unde ai gasit aceasta presa? Pe vremuri, in copilarie... era doar una de acest fel la noi in oras, si o plimbam de colo colo... Mi-as dori si eu una acum! Noi le mancam cu sirop de mure, in care se adauga o picatura-doua de cafea de cicoare!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2009

      Buneeeee!!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2009

      Un dulce rapid si gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

12 voturi

Ingrediente

  • 200 grame faina
  • 100 grame zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • un varf de sare
  • 220 ml lapte
  • 2 oua batute
  • 50 grame unt topit
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

COSTEO (Chef de cuisine)

Arata bine tare!!! si apetisant

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri cu unt de alune