Speli capsunele, opresti 3-4 si restul cantitati o presezi. vei obtine 200 ml suc pe care il amesteci cu zaharul . Pulpa fructelor o pui la fiert cu 150 ml qapa.Dupa ce a fiert. strecori, opresti 20 ml si restul il amesteci cu cei sucul inducit. Inmoi gelatina in apa rece si apoi o amesteci cu cei 20 ml pastrat de la fierberea pulpei de fructe. Amesteci bine si torni peste sucul indulcit amestecat cu cel rezultat prin fierberea pulpei de fructe. Compozitia finala o pui in cupe, o ornezi cu felii de capsune si o dai la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii