autor:

andreutza

» » , Cocktailuri si lichioruri, Dulciuri diverse

Gelatine din suc de fructe

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Ingrediente
500 g capsune. 40 g zahar. 3 foi de gelatina, 150 ml apa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Speli capsunele, opresti 3-4 si restul cantitati o presezi. vei obtine 200 ml suc pe care il amesteci cu zaharul . Pulpa fructelor o pui la fiert cu 150 ml qapa.Dupa ce a fiert. strecori, opresti 20 ml si restul il amesteci cu cei sucul inducit. Inmoi gelatina in apa rece si apoi o amesteci cu cei 20 ml pastrat de la fierberea pulpei de fructe. Amesteci bine si torni peste sucul indulcit amestecat cu cel rezultat prin fierberea pulpei de fructe. Compozitia finala o pui in cupe, o ornezi cu felii de capsune si o dai la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gelatine din suc de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea

Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea

Pentru crusta de mac: Amestecati intr-un bol faina cu sarea si macul. Separat amestecati oul cu zaharul

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu foi de napolitane

Prajitura cu foi de napolitane

Se bat albusurile bine, bine cu 6 linguri de zahar. Se adauga cele 6 galbenusuri si 3 linguri de

16 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Super !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte bun!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    O bunatate !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Mmmmmm ce delicios poate sa fie

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g capsune. 40 g zahar. 3 foi de gelatina
  • 150 ml apa.

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu visine