Speli capsunele, opresti 3-4 si restul cantitati o presezi. vei obtine 200 ml suc pe care il amesteci cu zaharul . Pulpa fructelor o pui la fiert cu 150 ml qapa.Dupa ce a fiert. strecori, opresti 20 ml si restul il amesteci cu cei sucul inducit. Inmoi gelatina in apa rece si apoi o amesteci cu cei 20 ml pastrat de la fierberea pulpei de fructe. Amesteci bine si torni peste sucul indulcit amestecat cu cel rezultat prin fierberea pulpei de fructe. Compozitia finala o pui in cupe, o ornezi cu felii de capsune si o dai la rece.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii