autor:

andreutza

» » , Cocktailuri si lichioruri, Dulciuri diverse

Gelatine din suc de fructe

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Ingrediente
500 g capsune. 40 g zahar. 3 foi de gelatina, 150 ml apa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Speli capsunele, opresti 3-4 si restul cantitati o presezi. vei obtine 200 ml suc pe care il amesteci cu zaharul . Pulpa fructelor o pui la fiert cu 150 ml qapa.Dupa ce a fiert. strecori, opresti 20 ml si restul il amesteci cu cei sucul inducit. Inmoi gelatina in apa rece si apoi o amesteci cu cei 20 ml pastrat de la fierberea pulpei de fructe. Amesteci bine si torni peste sucul indulcit amestecat cu cel rezultat prin fierberea pulpei de fructe. Compozitia finala o pui in cupe, o ornezi cu felii de capsune si o dai la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gelatine din suc de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Aluatul: Batem ouale cu praful de sare si zaharul, adaugam smantana, pe urma uleiul, mixam bine,

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Pasca fara faina

Pasca fara faina

Ouale + zahar + praful de budinca se amesteca cu mixerul cateva minute dupa care se incorporeaza

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Super !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte bun!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    O bunatate !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Mmmmmm ce delicios poate sa fie

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g capsune. 40 g zahar. 3 foi de gelatina
  • 150 ml apa.

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Cozonac cu nuca si migdale