1 Se spala si se taie in cubulete tijele de rubarba;
2 Se decojesc portocalele si pulpa se taie in cubulete.
3 Se decojesc bananele si se taie, de asemenea, in cubulete4.Intr-o oala mai mare, se pun fructele , cu exceptia lamaiei, cu atata apa cat sa treaca peste fructe. Se lasa sa fiarba timp de 15 minute, pe foc mediu.
4 Se strecoara fructele si sucul rezultat se pune la fiert cu 800g. de zahar la un litru de suc, timp de 20 de minute, amestecand din cand in cand. Se adauga fructele, sucul de lamaie si se mai fierb cca. 10 minute. Gemul rezultat se pune fierbinte in borcane, care se tin pana a doua zi invelite in haine.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii