autor:

Viviana

» » Aperitive

Ghebe cu usturoi

Autor: Viviana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Viviana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2007

Ingrediente
300 de gr de ghebe, o ceapa, 50 gr kaiser, 2 linguri smantana, 1 ou, 2 catei de usturoi, o lingura de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

43 voturi

Mod de preparare

Ghebele se pun la foc cu 1/2 de ceasca de apa,se lasa sa scada apa si cand incep sa se rumeneasca se adauga ceapa taiata marunt cu kaseirul. Dupa ce s-a rumenit ceapa se bate oul se pune smantana cu usturoiul pisat peste ou se amesteca bine si se adauga in ghebe. Se mai lasa 5 min pe foc se potriveste de sare si piper si se serveste cu patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ghebe cu maioneza si usturoi

Ghebe cu maioneza si usturoi

Ghebele se lasa la decongelat,dupa care se storc si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca

6 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
Ardei grasi pane

Ardei grasi pane

Ardeii se spala, se sterg bine si se pun la copt intr-o tigaie, cu ulei. Ii intoarcem pe toate partile,

6 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoasa mancarea pe care o prepari!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    Trebuie sa fie tare bune.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Vivi ce pofta mi-ai facut.....! Felicitari !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

43 voturi

Ingrediente

  • 300 de gr de ghebe
  • o ceapa
  • 50 gr kaiser
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Viviana
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Intr-un bol se pune laptele praf,cacao si margarina. Se amesteca bine iar aparte,intr-un ibric pe

47 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Separi galbenusurile de albusuri un albus il pastrezi

82 voturi    10 comentarii
30 min
Torturi
Savarina cu galzura de ciocolata

Savarina cu galzura de ciocolata

Bati albusurile spuma cu sarea, pui zaharul 200g apoi galebunusrile, pui faina, praful de copt, margarina

12 voturi    9 comentarii
30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa mancarea pe care o prepari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
rulada cu spanac