Ghebele se pun la foc cu 1/2 de ceasca de apa,se lasa sa scada apa si cand incep sa se rumeneasca se adauga ceapa taiata marunt cu kaseirul. Dupa ce s-a rumenit ceapa se bate oul se pune smantana cu usturoiul pisat peste ou se amesteca bine si se adauga in ghebe. Se mai lasa 5 min pe foc se potriveste de sare si piper si se serveste cu patrunjel tocat. Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii