Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa, ardeiul si orezul se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa, se adauga pasta de tomate, boia de ardei, piper, sare si supa de oase si se fierbe cca 10 min. Se adauga bucatile de carne, felii de rosii deasupra si se introduce vasul la cuptor cca 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii