autor:

Anonim

» » Aperitive

Ghiveci bulgaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ceapa, pasta de tomate, boia de ardei dulce, orez, ardei gras, supa de oase, rosii, vin alb, piper, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa, ardeiul si orezul se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa, se adauga pasta de tomate, boia de ardei, piper, sare si supa de oase si se fierbe cca 10 min. Se adauga bucatile de carne, felii de rosii deasupra si se introduce vasul la cuptor cca 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci bulgaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata de toba

Salata de toba

Toba se taie felii subtiri si se aranjeaza pe un platou. Se acopera cu ceapa taiata joulienne, se

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Pateu de casa din ficat de curcan

Pateu de casa din ficat de curcan

Se spală în apă rece ficatul și se pune într-un vas impreună cu laptele dulce. Se lasă circa

9 voturi    2 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • orez
  • ardei gras
  • supa de oase
  • rosii
  • vin alb
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne cu bechamel