Ghiveci calugaresc de post

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3 cepe
  • 1 ceaşcă de mazăre
  • 1 ceaşcă păstăi de fasole
  • 2 morcovi
  • 1 măr
  • 1 castravete murat
  • 2 ceşti suc de roşii
  • 1 ceaşcă ulei
  • 1 căpăţână de usturoi (sau mai puţin, după gust)
  • sare, foi de dafin
  • mărar şi pătrunjel

Mod de preparare

Se taie ceapa şi morcovul rondele şi se călesc împreună. Se sting cu 1 l de apă. Restul legumelor (şi mărul) tăiate după dorinţă, se adaugă şi se fierb împrenă 20 de minute. Se potriveşte de sare, se adaugă usturoiul tăiat feliuţe, dafinul şi verdeaţa fin tocată şi se dă la cuptorul încins, până când scade suficient.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise