autor:

mariana scarlat

» » Retete de post

Ghiveci calugaresc de post

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Ingrediente
4 cartofi, 3 cepe, 1 ceaşcă de mazăre, 1 ceaşcă păstăi de fasole, 2 morcovi, 1 măr, 1 castravete murat, 2 ceşti suc de roşii, 1 ceaşcă ulei, 1 căpăţână de usturoi (sau mai puţin, după gust), sare, foi de dafin, mărar şi pătrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa şi morcovul rondele şi se călesc împreună. Se sting cu 1 l de apă. Restul legumelor (şi mărul) tăiate după dorinţă, se adaugă şi se fierb împrenă 20 de minute. Se potriveşte de sare, se adaugă usturoiul tăiat feliuţe, dafinul şi verdeaţa fin tocată şi se dă la cuptorul încins, până când scade suficient.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci calugaresc de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Parjolute de post

Parjolute de post

Se inmoaie painea in apa. Se scurge bine si daca observam la pipait ca nu s-a inmuiat bine coaja

67 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Retete de post
salata de fructe de mare

salata de fructe de mare

proces tehnologic;se spala si se rupe salata cu mina caracatita se fierbe in apa vin sare piper boabe

4 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Este o bunatate !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Minunat ghiveciul, nu am incercat niciodata cu mar.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    Bun,bun,merge tare de tot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

55 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3 cepe
  • 1 ceaşcă de mazăre
  • 1 ceaşcă păstăi de fasole
  • 2 morcovi
  • 1 măr
  • 1 castravete murat
  • 2 ceşti suc de roşii
  • 1 ceaşcă ulei
  • 1 căpăţână de usturoi (sau mai puţin
  • după gust)
  • sare
  • foi de dafin
  • mărar şi pătrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

10 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Bors de sfecla rosie