autor:

Anonim

» » Aperitive

ghiveci cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
maruntaie de miel ,patrunjel verde, ceapa, salata si ceapa verde, tarhon verde,ulei, piper, alb, sos brun,rosii, marar verde,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele si ceapa se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa.Se adauga sosul brun si se fierb 30 min.Ceapa verde,salata verde , usturoiul se inabusa in ulei si se adauga peste maruntaiele cu rosiile cuburi ,piper, marar ,tarhon si sare. Se tin la cuptor cca 30 min. La sfarsit se adauga rosii si vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele. Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie

88 voturi    33 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Plicuri cu carne

Plicuri cu carne

Se taie ceapa julien (fidelute). Se caleste 3 min in ulei incins. Se adauga Vegeta, carnea tocata,

23 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • maruntaie de miel ,patrunjel verde
  • ceapa
  • salata si ceapa verde
  • tarhon verde,ulei
  • piper, alb
  • sos brun,rosii
  • marar verde,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute cu susan