Ghiveci de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ghiveci de legume

Ingrediente

  • * 3 cartofi albi
  • * 3 cartofi movi
  • * 3 morcovi
  • * 3 vinete (dintre care una alba si una galbena )
  • * 2 ardei kapia
  • * 2 dovlecei
  • * 1 gogosar
  • * 1 ceapa
  • * rosii cherry galbene
  • * patrunjel
  • * cimbru verde
  • * busuioc mov si verde
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie potrivit.

Intr-o cractita incinsa se adauga ceapa tocata, morcovul taiat si apoi restul legumelor.

Se lasa in jur de 5 minute, apoi se acopera cu apa, se adauga busuioc, cimbru, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic.

Spre final se adauga patrunjelul tocat si se mai lasa cateva minute.

Ghiveciul de legume se serveste cald.

S-aveti pofta !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor