autor:

Fara foto

» » Retete de post

Ghiveci de post

Autor: cornelia dicianu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cornelia dicianu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
o ceapa mai mare, 2 morcovi, 2 radacini de patrunjel, o telina mica, 2 cartofi mai mari, 2-3 linguri de mazare, cateva pastai de fasole verde, cateva buchetele de conopida oparita in apa sarata, cateva masline verzi sau negre, 2 linguri sos de soia, 2 linguri ulei de masline, marar si patrunjel tocat fin, o foaie de dafin, sos de rosii sau bulion diluat cu apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un vas cu fundul gros toate ingredientele si se inabuse la foc mic, apoi se pun intr-un vas de jena si se dau la cuptor, acoperindu-le cu apa cat sa le cuprinda. Se lasa sa scada bine pana capata o crusta maronie. Se poate servi si rece... este minunat acum cand se tine post...
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciorba de verdeturi

Ciorba de verdeturi

Urzicile se curata si se spala in multe ape pana ce apa ramane curata. Verdeturile se spala si ele

1 vot    2 comentarii
30 min
Retete de post
Pancakes cu mere si nuca de post

Pancakes cu mere si nuca de post

Intr-un bol punem apa minerala, sarea, zaharul, uleiul si le amestecam cu un tel. Incorporam faina

9 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Imi place ...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Imi place tare mult ghiveciul...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • o ceapa mai mare
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • o telina mica
  • 2 cartofi mai mari
  • 2-3 linguri de mazare
  • cateva pastai de fasole verde
  • cateva buchetele de conopida oparita in apa sarata
  • cateva masline verzi sau negre
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • marar si patrunjel tocat fin
  • o foaie de dafin
  • sos de rosii sau bulion diluat cu apa

Raporteaza reteta

Retete
de cornelia dicianu
Tort cu fructe

Tort cu fructe

Se decupeaza o foaie de prajitura la dimensiunea unei forme reglabile de tort. Se pune un strat subtire

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Zacusca casei