autor:

Anonim

» » Aperitive

ghiveci din maruntaie de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
maruntaie de miel ,patrunjel verde, ceapa, salata si ceapa verde, tarhon verde,ulei, piper, alb, sos brun,rosii, marar verde,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele si ceapa se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa.Se adauga sosul brun si se fierb 30 min.Ceapa verde,salata verde , usturoiul se inabusa in ulei si se adauga peste maruntaiele cu rosiile cuburi ,piper, marar ,tarhon si sare. Se tin la cuptor cca 30 min. La sfarsit se adauga rosii si vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci din maruntaie de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata de pui si legume la gratar

Salata de pui si legume la gratar

Taiem legumele spalate dupa preferinta. Eu am taiat ceapa sferturi, capatana de usturoi necuratata

8 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Racitura de porc

Racitura de porc

Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua

23 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • maruntaie de miel ,patrunjel verde
  • ceapa
  • salata si ceapa verde
  • tarhon verde,ulei
  • piper, alb
  • sos brun,rosii
  • marar verde,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvursti in aluat