autor:

Anonim

» » Aperitive

ghiveci national

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
piept, ceapa, morcovi, telina radacina, supa de oase, ardei gras,pasta de tomate, varza alba, ghiveci conserva,mazare, fasole, rosii, ulei,vin alb, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa si 50 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei , pasta de tomate si treptat , supa de oase apoi se continua inabusirea.In alt vas , in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa ,se inabusa legumele in ordinea timpului de fierbere, se adauga aproximativ 300 ml de apa si se continua fierberea 30 min.
Bucatile de carne fierte se asaza intr-o tava ,se adauga legumele inabusite si legumele conservate(fasole ,mazare ,ghiveci, rosii),usturoi,piper,sare si patrunjel verde.
Se acopera cu apa fiarta si se introduce tava la cuptor 15 min. La sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci national" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Se ia bucata de piept de pui se unge cu foarte putin ulei se pipereaza si se pune pe grill(gratar)

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi

Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi

Incalzesti ulei intr-o tigaie, adaugi ceapa si telina la calit, amestecand continuu pana cand ceapa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept
  • ceapa
  • morcovi
  • telina radacina
  • supa de oase
  • ardei gras,pasta de tomate
  • varza alba
  • ghiveci conserva,mazare
  • fasole
  • rosii
  • ulei,vin alb
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele