Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa si 50 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei , pasta de tomate si treptat , supa de oase apoi se continua inabusirea.In alt vas , in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa ,se inabusa legumele in ordinea timpului de fierbere, se adauga aproximativ 300 ml de apa si se continua fierberea 30 min.
Bucatile de carne fierte se asaza intr-o tava ,se adauga legumele inabusite si legumele conservate(fasole ,mazare ,ghiveci, rosii),usturoi,piper,sare si patrunjel verde.
Se acopera cu apa fiarta si se introduce tava la cuptor 15 min. La sfarsit se adauga vin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii