autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

ghiveci national

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pipt, ceapa,, telina radacina,supa de oase, ardei gras,pasta de tomate, varza alba, ghiveci conserva,mazare, fasole,rosii, ulei,vin alb, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa si 50 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei , pasta de tomate si treptat , supa de oase apoi se continua inabusirea.In alt vas , in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa ,se inabusa legumele in ordinea timpului de fierbere, se adauga aproximativ 300 ml de apa si se continua fierberea 30 min.
Bucatile de carne fierte se asaza intr-o tava ,se adauga legumele inabusite si legumele conservate(fasole ,mazare ,ghiveci, rosii),usturoi,piper,sare si patrunjel verde.
Se acopera cu apa fiarta si se introduce tava la cuptor 15 min. La sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci national" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri umplute cu zarzavaturi

Rulouri umplute cu zarzavaturi

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi,

8 voturi    2 comentarii
55 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci

Placinta cu ciuperci

Framantam un aluat potrivit de tare(ca pentru turte muntenesti), pe care il lasam la dospit cam 30

11 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Super,eu fac ghiveciul fara carne si pun si cartofi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pipt
  • ceapa,
  • telina radacina,supa de oase
  • ardei gras,pasta de tomate
  • varza alba
  • ghiveci conserva,mazare
  • fasole,rosii
  • ulei,vin alb
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Super,eu fac ghiveciul fara carne si pun si cartofi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra