autor:

Bogdan

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Ghiveci sirbesc

Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
2 cepe mari, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 2 castraveti mari, 2 dovlecei mari, 4 rosii, ulei, sare, piper, marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

26 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala foarte bine si se taie cubulete. Ceapa si morcovul se rumenesc putin in uleiul incins, dupa care se adauga ardeiul,castravetii si dovleceii (nu toate o data, ci pe rind) amestecindu-se continuu. Se poate pune si cartofi sau mazare daca se doreste. Cind s-au muiat legumele se adauga rosiile, se condimenteaza dupa gust, iar la sfirsit se adauga si mararul tocat.
Se serveste cald, cu mamaliga si smintina (daca doriti).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci sirbesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Gem DeDude

    Gem DeDude (Chef de cuisine):

    Eu am pus si o gulie si am pus doar o ceapa mica. A fost delicios! :D Multumesc! :D

  • 9 comentarii

  • Daraban Violeta , 14 septembrie 2013

    Delicios !!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Este foarte bun,merita facut !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate,voi face si eu.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      castraveti acri am mai pus la ghiveci,dar castraveti dulci,nu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • maria , 07 septembrie 2009

      E super reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      O bunatate...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Cred ca e gustos;niciodata nu am pus catraveti la ghiveci.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Interesant ghiveci, faţă de cel pe care îl fac eu, deoarece e sârbesc. Felicitări!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

26 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2 castraveti mari
  • 2 dovlecei mari
  • 4 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • marar tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Bogdan
Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare. Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o

13 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se spala fasolea si se pune la fiert (se da in clocot in doua ape, dupa care se curata de coaja fiecare

11 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Iahnie de fasole boabe

Iahnie de fasole boabe

Fasolea se spala si se da in clocot prin trei ape. Se separa cojile daca s-au desprins, se schimba

28 voturi    14 comentarii
30h
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte bun,merita facut !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajitura cu mac