Legumele se spala foarte bine si se taie cubulete. Ceapa si morcovul se rumenesc putin in uleiul incins, dupa care se adauga ardeiul,castravetii si dovleceii (nu toate o data, ci pe rind) amestecindu-se continuu. Se poate pune si cartofi sau mazare daca se doreste. Cind s-au muiat legumele se adauga rosiile, se condimenteaza dupa gust, iar la sfirsit se adauga si mararul tocat.
Se serveste cald, cu mamaliga si smintina (daca doriti).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii