autor:

Bogdan

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Ghiveci sirbesc

Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
2 cepe mari, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 2 castraveti mari, 2 dovlecei mari, 4 rosii, ulei, sare, piper, marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

25 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala foarte bine si se taie cubulete. Ceapa si morcovul se rumenesc putin in uleiul incins, dupa care se adauga ardeiul,castravetii si dovleceii (nu toate o data, ci pe rind) amestecindu-se continuu. Se poate pune si cartofi sau mazare daca se doreste. Cind s-au muiat legumele se adauga rosiile, se condimenteaza dupa gust, iar la sfirsit se adauga si mararul tocat.
Se serveste cald, cu mamaliga si smintina (daca doriti).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci sirbesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Piure de naut

Piure de naut

Punem năutul într-o sită şi îl spălăm cu apă rece, apoi decojim boabele. Într-o

1 vot    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Gnocchi cu sos Arrabbiata

Gnocchi cu sos Arrabbiata

Gnocchi sau Nudli cum le zicem noi in zona aceasta se fac ca si gombotii. Multora nu le place sa

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Gem DeDude

    Gem DeDude (Chef de cuisine):

    Eu am pus si o gulie si am pus doar o ceapa mica. A fost delicios! :D Multumesc! :D

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daraban Violeta , 14 septembrie 2013

    Delicios !!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Este foarte bun,merita facut !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate,voi face si eu.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      castraveti acri am mai pus la ghiveci,dar castraveti dulci,nu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • Fara foto

      maria , 07 septembrie 2009

      E super reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      O bunatate...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Cred ca e gustos;niciodata nu am pus catraveti la ghiveci.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Interesant ghiveci, faţă de cel pe care îl fac eu, deoarece e sârbesc. Felicitări!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

25 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Bogdan
Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare. Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o

13 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se spala fasolea si se pune la fiert (se da in clocot in doua ape, dupa care se curata de coaja fiecare

11 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Iahnie de fasole boabe

Iahnie de fasole boabe

Fasolea se spala si se da in clocot prin trei ape. Se separa cojile daca s-au desprins, se schimba

27 voturi    14 comentarii
30h
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte bun,merita facut !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei cu spanac