Ghiveci sirbesc

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ghiveci sirbesc

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2 castraveti mari
  • 2 dovlecei mari
  • 4 rosii
  • ulei
  • sare, piper
  • marar tocat

Mod de preparare

Legumele se spala foarte bine si se taie cubulete. Ceapa si morcovul se rumenesc putin in uleiul incins, dupa care se adauga ardeiul,castravetii si dovleceii (nu toate o data, ci pe rind) amestecindu-se continuu. Se poate pune si cartofi sau mazare daca se doreste. Cind s-au muiat legumele se adauga rosiile, se condimenteaza dupa gust, iar la sfirsit se adauga si mararul tocat.

Se serveste cald, cu mamaliga si smintina (daca doriti).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise